Су-шеф

Актобе
улица Кайыма Мухамедханова 19

Міндеттері:

• Асүй персоналының жұмысын бақылау;
  • Дәмді әрі сапалы тағам дайындай білу;
  • Жабдықтар мен басқа да негізгі құралдардың дұрыс пайдаланылуын бақылау;
  • Асүй персоналын іріктеу;
  • Аспаздар мен өндірістің басқа да қызметкерлерінің жұмысын дұрыс ұйымдастыру және міндеттерін бөлу;
  • Қызметкерлердің еңбекті қорғау және қауіпсіздік техникасы талаптарын, санитарлық нормалар мен жеке бас гигиенасы ережелерін, өндірістік және еңбек тәртібін, ішкі еңбек тәртібі ережелерін сақтауын бақылау;
  • Аспаздық процесті ұйымдастыру және бақылау: шикізатты таңдау, тағамдарды дайындау және дайын өнімнің сапасын бақылау;
  • Есептік құжаттаманы жүргізу;
  • Қойма қорларын басқару, азық-түлік өнімдеріне тапсырыс беру, шығындарды бақылау және асүй бюджетінің сақталуын қамтамасыз ету;
  • Тәжірибе және үздік жұмыс тәжірибелерімен алмасу мақсатында басқа филиалдармен өзара жұмыс жүргізу;
  • Персоналды оқыту және дамыту.

Талаптар:

• ШЕФ-АСПАЗ позициясына дейін кәсіби өсуге деген ниет;
  • Мейрамханада ұқсас лауазымда кемінде 3 жыл жұмыс тәжірибесі;
  • Тағамдарды дайындаудың заманауи технологияларын білу және меңгеру;
  • Персоналды басқару, оқыту және команданы ынталандыру дағдылары;
  • Компания стандарттарын сақтау;
  • Еуропалық, шығыс, жапон асханаларын, суық цех жұмысын және фаст-фуд бағыттарын білу;
  • Кәсіби білімінің болуы және білім туралы құжаттың болуы;
  • Нормативтік және технологиялық құжаттаманы білу және онымен жұмыс істей білу;
  • IIKO, 1С бағдарламаларын білу;
  • Жеке қасиеттері: көшбасшылық, ұқыптылық, белсенділік, адалдық, жауапкершілік, жеделдік, ұйымдастырушылық қабілетінің жоғары болуы, аналитикалық ойлау қабілеті, кез келген жағдайда жылдам шешім қабылдай білу.

Біз ұсынамыз:

• 6/1 жұмыс кестесі, жұмыс уақыты: 09:00-ден 21:00-ге дейін;
  • Тәжірибесі мен біліктілігіне сәйкес бәсекеге қабілетті жалақы;
  • Жалақы мөлшері әр кандидатпен сұхбат барысында жеке талқыланады.